De herfst kleurt Salland en het Vechtdal

De herfst in Salland en het Vechtdal nodigt uit voor een motorrit door deze prachtige streek. De toerit begint onderaan de Holterberg om via Lettele en Deventer langs de Ijssel te rijden daarna gaat het richting Heino en Dalfsen. De weg gelegen tussen ruwweg het Overijssels kanaal en het station in Dalfsen behoord tot één van de mooiste wegen in wijde omgeving. Van Dalfsen toer ik verder naar de Lemelerberg. Hierna rij ik naar rivier de Regge tussen Lemele en Ommen van daar gaat het naar de Junne stuw in de Vecht tussen Ommen en Beerze na hier de nodige foto's te hebben gemaakt rij ik door naar Hankate een bijzonder kruising van het Overijssels kanaal en rivier de Regge. Klik hier voor de foto's

Meest recente berichten

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    Meta