Salland & Vechtdal vanaf grootte hoogte bekeken.

Doorgaans bevind ik mij zoals de meeste Sallanders met beide benen op de grond tot dat zich de gelegenheid voor doet om in een mandje te stappen en ons mooie Salland en Vechtdal van af grootte hoogte te bekijken. De ballonvaart was er één om nooit  te vergeten geen zuchtje wind dus loodrecht omhoog en laat er net boven ons zich een grootte wolk bevinden die ons opslokt en dan ben je binnen in een wolk een onvergetelijke ervaring. Wanneer je dan boven de wolk uitkomt word je getrakteerd op een fenomenale uitzicht op de andere wolken om ons heen, heel apart om op één lijn te zitten met de wolken in de buitenlucht en niet zoals in een vliegtuig opgesloten en met een bak herrie. Bekijk de foto's en oordeel zelf of een ballonvaart ook iets voor jou is. Klik hier voor de foto's

Meest recente berichten

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    Meta